Visszahívást kérek


Vizsgainfók
Vissza

2020. Január 1. napjától megváltozott a vizsgáztatási rendszer az egész országban.

Megszűnt a tesztlapos vizsga, helyette számítógépen, Hatósági központi helyen kell vizsgát tenni úgy, mint a KRESZ-nél.

 

A vizsgára feltétlenül vidd magaddal az érvényes jogosítványod és a személyes adataidat igazoló okmányod (személyi vagy útlevél+lakcímkártya), és ha van, akkor a GKI kártyádat is!

 

Minden vizsga előtt 30 perccel meg kell érkezni és minden vizsga az iratok ellenőrzésével, adategyeztetéssel kezdődik.

 

Felhívjuk figyelmed, hogy a Hatóságnak jogában áll a vizsgaidőpontod és a vizsgahelyszíned módosítani, vagy a vizsgád törölni, és új időpontot adni.

 

Ebből vizsgázol, ha Továbbképzésre jöttél:

3 db tesztlapot kell kitölteni érintőképernyős számítógépen. Minden lapon 40 kérdéssel, amiből 30 jó választ kell adni a sikeres vizsgához. Erre van összesen 2 órád.

 

Ebből vizsgázol, ha Alapképzésre jöttél:

3 db tesztlapot kell kitölteni érintőképernyős számítógépen. Minden lapon 40 kérdéssel, amiből 30 jó választ kell adni a sikeres vizsgához. Erre van összesen 2 órád. Emellett forgalmi vezetésed lesz, szimulátoros feladatot is kapsz, szóbeli vizsgát teszel, és plusz meg kell írnod egy esettanulmányt.

Az esettanulmányt és számítógépes tesztlap vizsgát központi helyen végzed, minden többi vizsgaelemet nálunk.

 

Ebből vizsgázol, ha Összevont Továbbképzésre jöttél:

4 db tesztlapot kell kitölteni érintőképernyős számítógépen. Mindeninden lapon 40 kérdéssel, amiből 30 jó választ kell adni a sikeres vizsgához. Erre van összesen 2 óra 40 perced. Ez az idő bőven elég mindenre!

 

Ebből vizsgázol, ha Összevont Alapképzésre jöttél:

4 db tesztlapot kell kitölteni érintőképernyős számítógépen. Mindeninden lapon 40 kérdéssel, amiből 30 jó választ kell adni a sikeres vizsgához. Erre van összesen 2 óra 40 perced. Emellett forgalmi vezetésed lesz (busszal és teherautóval is), 2 féle szimulátoros feladatot kapsz, szóbeli vizsgát teszel, és plusz összevont esettanulmányt kell írnod. Az esettanulmányt és számítógépes tesztlap vizsgát központi helyen végzed, minden többi vizsgaelemet nálunk.

 


ÉS MI VAN, HA VALAMI NEM SIKERÜL...? SEMMI GOND...!

Pótvizsgadíj megfizetése után új vizsgaidőpontot keresünk a számodra. Természetesen új vizsgára csak akkor jelentünk le, ha ezt kifejezetten kéred, és mi is megkaptuk a jegyzőkönyvet, hogy miből kell újra vizsgáznod. Ismételned csak azt a vizsgaelemet kell ami nem sikerült.